Echipa noastră

Vă invităm să ne vizitați pentru a ne cunoaște și personal.

GEORGE MUȘAT

Profesor Design 3D
Director
Absolvent al Facultății de Teologie Pastorală Ortodoxă în Târgoviște, și din 1999 sunt implicat în diverse proiecte IT. Webdesigner, Manager IT, pasionat de tehnologie, am decis să pornesc acest proiect pentru generația următoare.

VIOLETA MUȘAT

Profesor Asistent
Director Adjunct
Absolventă a Facultății de Tehnologia Petrolului si Petrochimie, din cadrul Universității Petrol – Gaze Ploiești. Inginer Diplomat în domeniul Ingineria Mediului, și Masterat în specializarea Inginerie Chimică Asistată de Calculator pentru Rafinării și Petrochimie.

ALEXANDRU NAN

Profesor Robotică
Absolvent al Facultății de Informatică în cadrul Universității Petrol – Gaze Ploiești, cu licență în Informatică și Masterat în specializarea Tehnologii Avansate de Prelucrare a Datelor.
Consider că Robotica este primul pas spre un viitor dedicat dezvoltării umanității.

Angajăm

Dacă ești tânăr, ai absolvit o facultate tehnică, ai cunoștințe IT și vrei să lucrezi cu copiii, te invităm să ne lași câteva rânduri, iar noi te vom contacta pentru un interviu.
Nu doar un loc de muncă, carieră în happyness!
POSTURI DISPONIBILE
Program 

Luni - Vineri ................ 09:00 - 18:00
Sâmbătă ..................... 11:30 - 17:00
Duminică ................................ Închis

Wecandoit Tech S.R.L.
CUI: 4244797
J29/3483/2019
A.N.P.C – 021 9551

Copyright © 2020 Wecandoit proudly hosted by Web32!net. Toate drepturile rezervate.

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram