Programare

Cursurile de programare pentru copii au fost special realizate pentru a obține rezultate vizibile în timp scurt.
Un program de calculator este un set de instrucțiuni pe care computerul le urmează pentru a finaliza o sarcină. 
“Codarea” sau “programarea” înseamnă scrierea instrucțiunilor pas cu pas care indică computerului ce trebuie să facă.
Suntem înconjurați de programe de calculator.

De ce programare?

Lumea se schimbă într-un ritm atât de rapid, încât, posturile cele mai bine plătite astăzi, nici nu existau cu 10-15 ani în urmă, și este greu de anticipat ce fel de locuri de muncă vom avea peste alți 10 sau 15 ani.

Fie doar câteva linii de cod, sau programe complexe, toate dintre dispozitivele și gadgeturile pe care le folosim astăzi sunt controlate de software - programe.
Microcontrolerele din interiorul acestora (procesoarele) urmează instrucțiunile pas cu pas scrise de un programator.
Tot ce face un computer, de la navigarea pe Internet, la scrisul documente sau muzică și jocuri, funcționează datorită codului scris de un programator.

Suntem înconjurați de programe de calculator, dar ce sunt ele? 
Vă invităm să învățăm împreună ce este programarea și de ce este importantă. 
Primul pas pentru a deveni un programator este să fii prezent, de restul ne ocupăm noi!

SCRATCH

Scratch este un limbaj de programare vizual, creat de programatorii de la M.I.T. - Massachusetts Institute of Technology - Statele Unite.
Cu ajutorul SCRATCH copii dumneavoastră vor învăța să creeze propriile povești interactive, animații, jocuri și le pot împărți între ei.

  • Creativ
  • Ușor de folosit
  • Design interactiv
  • Încurajează inițiativa
  • Ușor de învățat
programare-scratch-copii-ploiesti

SCRATCH

Vârsta nu reprezintă o barieră pentru a învăta a programa, dimpotrivă, în cazul nostru este un avantaj. Copiii sunt fascinați de lucruri noi, iar dacă la finalul cursurilor sunt capabili să creeze un joc pe calculator, acest lucru îi va motiva și mai mult.

RĂBDARE ȘI RECOMPENSĂ

Recompensa celor învățate este imediată, iar acest lucru îi face să vrea să își doreasca să ajungă, pas cu pas la următorul nivel, din ce în ce mai dificil. Noi vom fi alături de ei să îi ghidăm, să le explicăm și să îi sprijinim la nevoie cu rabdare.

Prețuri

Vă prezentăm pachetele noastre de prețuri.
Pentru copiii care doresc să se înscrie la două sau mai multe cursuri, oferim discount!

CLASIC

Modul cursuri de Programare, odată pe săptămână, pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.
300 lei
lunar/4 ședințe
ÎNSCRIERE

INTENSIV

Modul cursuri de Programare, de două ori pe săptămână, pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.
550 lei
lunar/8 ședințe
ÎNSCRIERE

Program Programare:

Sâmbătă: Programare + Robotica
Duminică: Programare + Robotica
Marți: 09:00 - 10:45
Miercuri: 16:30 - 18:15
Joi: 09:00 - 10:45

programare-copii-cursuri-ploiesti-program-stem-steam-pentru copii

Filisofia S.T.E.A.M., sau arta de a învăța folosind conceptele de Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematica stă la baza tuturor cursurilor noastre. Am ales să deschide porțile folosind concepte care au dat roade de peste 30 de ani în tări ca Norvegia, Danemarca și Suedia, pentru a ne asigura de calitatea cursurilor oferite.

Îmbinăm armonios procesul de învățare cu joaca, deoarece conform studiilor și observațiilor, la vârste fragede, copii învață mult mai ușor prin joacă. Am elaborat și patentat procesul Play&Learn&Play, prin care aducem la viață cursurile noastre interactive.

Programarea nu ar trebui învățată doar în fața calculatorului. Avem jocuri create special pentru a dezvolta gândirea analitică și sintetică, pentru a-i ajuta pe copii să își imagineze schema logică înainte de a pune în aplicare cunoștințele și pentru a creea un program, joc, baza de date sau doar o animație. Îi învățăm să vizualizeze proiectul de programare finalizat, iar apoi pașii care trebuiesc urmați pentru a ajunge la finalizarea cu succes a elementelor componente. Învățăm să programăm la fel cum am construi un puzzle, piesă cu piesă. Învățăm să creem aceste piese, apoi să le așezăm în ordinea corectă pentru a obține rezultatul dorit.

Nefiind îngrădiți de o franciză, putem lăsa cursurile noastre să evolueze organic, și să le adaptăm la nevoile copiilor dumneavoastră, atât în grup, cît și la nivel de individ, urmând totodată o programă flexibilă și un punct de final.

Vă invităm, cu mic, cu mare, să ne vizitați pentru a vedea sala de curs și pentru a face cunoștintă cu îndrumătorii noștri. Vă așteptăm cu programe educaționale S.T.E.A.M. și Massachusetts Institute of Technology (M.I.T. – Statele Unite)
Blogul nostruRobotica pentru copii - PloiestiProgramare pentru copii - PloiestiDesign3D pentru copii - Ploiesti
Program 

Luni - Vineri ................ 09:00 - 18:00
Sâmbătă ..................... 11:30 - 17:00
Duminică ................................ Închis

Wecandoit Tech S.R.L.
CUI: 4244797
J29/3483/2019
A.N.P.C – 021 9551

Copyright © 2020 Wecandoit proudly hosted by Web32!net. Toate drepturile rezervate.

sunenvelopeeyephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram