Robotică - BootCamp

În fiecare oră vom încerca să dezvoltăm un proiect unic. Fie că este un joc sau un circuit, vom încerca plecând de la o idee să realizăm ceva unic, folositor sau distractiv.
Este ura unde și elevii dau teme profesorilor.
Și ne place!

Scratch și Tinkercad Circuits

Acest curs este recomandat copiilor care au trecut prin nivelul începător și care au înțeles conceptul Scratch folosind blocurile de programare.
În școala noastră, la fiecare curs, vom realiza câte un proiect unic. Fie că este un circuit, un joc, un program sau orice altceva, vom pleca de la o idee și vom finaliza un proiect unic.
După finalizare, fiecare elev va merge un pas mai departe si va aduce o modificare unică. Fie că transformă jocul în multi player, că adaugă dialoguri, sau realizează un circuit derivat din original, toate proiectele vor fi unice!
CrossyRoad, RaceCar, PlaneShooter, ArtPixel, FlappyBird, BounceyBall, sunt doar câteva din proiectele pe care le vom realiza împreună.
La finalul cursului, elevul nostru va avea 2 conturi online unde va găzdui toate proiectele realizate pe parcursul celor 9 luni!
Astfel, și după terminarea cursurilor, poate în continuare să creeze jocuri, circuite, concepte. Credem că este important să continue studiul prin joacă și acasă.

Scratch și TinkerCAD

Atât Scratch cât și TinkerCAD sunt bazate pe programarea cu blocuri, iar curba de învățare este mică și plină de satisfacție.
Ambele programe sunt disponibile online, și necesită minim de configurație pentru a fi accesate de oriunde.

  • Creativ
  • Ușor de folosit
  • Design interactiv
  • Încurajează inițiativa
  • Ușor de învățat
  • Dotat cu multe pluginuri

Scratch și Imaginație

Vârsta nu reprezintă o barieră pentru a învăta programarea, dimpotrivă, în cazul nostru este un avantaj. Copiii sunt fascinați de lucruri noi, iar dacă la finalul fiecărei ore are un proiect finalizat, recompensa este imediată. Astfel îi putem șine angrenați și le putem demonstra că se poate în scurt timp să realizăm lucruri mari.

RĂBDARE ȘI RECOMPENSĂ

Recompensa celor învățate este imediată, iar acest lucru îi face să vrea să își dorească să ajungă, pas cu pas la următorul nivel, din ce în ce mai dificil. Noi vom fi alături de ei să îi ghidăm, să le explicăm și să îi sprijinim la nevoie. Toate proiectele sunt realizate și cu implicarea lor directă, elevii noștri fiind for decizional în creare și implementare.

Învățarea structurată

Internetul este plin de exemple, tutoriale, modele, etc... Problema este că învățarea nestructurată crează lacune. Lecțiile noastre sunt construite după modelul treptelor, astfel, cu fiecare treaptă suntem din ce în ce mai aproape de a realiza site-ul sau aplicația care să facă ce ne dorim.
La finalul cursurilor, copii vor avea un proiect Arduino pe care l-au gândit ei în urma unor sesiuni de brainstorming, menit să răspundă unei necesități, să transmită și să stocheze datele prin internet într-o bază de date.

Prețuri

Vă prezentăm pachetele noastre de prețuri.
Pentru copiii care doresc să se înscrie la două sau mai multe cursuri, oferim discount!

CLASIC

Modul cursuri de Robotică, odată pe săptămână, pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.
300 lei
lunar/4 ședințe
ÎNSCRIERE

INTENSIV

Modul cursuri de Robotică, de două ori pe săptămână, pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.
550 lei
lunar/8 ședințe
ÎNSCRIERE
Filisofia S.T.E.A.M., sau arta de a învăța folosind conceptele de Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematica 
stă la baza tuturor cursurilor noastre. 
Am ales să deschide porțile folosind concepte care au dat roade de peste 30 de ani în tări ca Norvegia, Danemarca și Suedia, 
pentru a ne asigura de calitatea cursurilor oferite.

Nefiind îngrădiți de o franciză, putem lăsa cursurile noastre să evolueze organic, și să le adaptăm la nevoile copiilor 
dumneavoastră, atât în grup, cît și la nivel de individ, urmând totodată o programă flexibilă și un punct de final.
Program 

Luni - Vineri ................ 09:00 - 18:00
Sâmbătă ..................... 11:30 - 17:00
Duminică ................................ Închis

Wecandoit Tech S.R.L.
CUI: 4244797
J29/3483/2019
A.N.P.C – 021 9551

Copyright © 2020 Wecandoit proudly hosted by Web32!net. Toate drepturile rezervate.

sunenvelopeeyephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram