Robotică - nivel mediu

Cum funcționează internetul? De ce sunt importante protocoalele de comunicație? Care este diferența între fibră optică și wireless? Cum este posibil să comunicăm la distanțe foarte mari instant?
Dacă ajungem să înțelegem cum funcționează tehnologia din jurul nostru, vom putea concepe și îmbunătăți viitorul împreună.

Programare (Frontend și Backend) și Robotică

Internetul este rețeaua globală de computere interconectate, care cu ajutorul protocoalelor standardizate de comunicație, facilitează mișcarea informației în timp real pe pământ. Internetul face totul mai ușor.
În școala noastră, în prima parte a cursurilor, copii vor învăța despre interfața de comunicare, și posibilitățile pe care aceasta le pune la dispoziție.
Curriculum-ul constă în realizarea unui site web dinamic și conectarea unui dispozitiv cu ajutorul internetului la o bază de date. Astfel, copilul dumneavoastră va învăța HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT și MySQL până la finalul modulului pentru a putea realiza singur o aplicație web!
Punerea în aplicare a teoriei este esențială, iar noi credem că vom învăța mult mai ușor îmbinând teoria, practica și brainstormingul!
Vom ține cont de măsurile de siguranță ce trebuiesc aplicate și multe multe altele.
Ne vom juca și vom învăța (play&learn&play™).
La finalul cursului, fiecare copil primește din partea noastră un domeniu TLD (.ro, .eu, .com, .net, .org) la alegere și un pachet de găzduire cu licență CPanel valabil 12 luni!
Astfel, și după terminarea cursurilor, poate în continuare să creeze site-uri și aplicații online. Credem că este important să continue studiul prin joacă și acasă.

Visual Studio Code

Visual Studio Code este un editor de cod sursă mic, dar puternic, care rulează pe desktop și este disponibil pentru Windows, MacOS și Linux. Acesta vine cu suport încorporat pentru HTML, PHP, CSS, JavaScript, TypeScript, Node și multe altele.
Este gratuit și poate fi instalat de oricine, acasă la școală sau la birou.

  • Creativ
  • Ușor de folosit
  • Design interactiv
  • Încurajează inițiativa
  • Ușor de învățat
  • Dotat cu multe pluginuri

Codare și imaginație

Vârsta nu reprezintă o barieră pentru a învăta programarea, dimpotrivă, în cazul nostru este un avantaj. Copiii sunt fascinați de lucruri noi, iar dacă la finalul cursurilor sunt capabili să realizeze un site web interactiv, acest lucru îi va motiva și mai mult.

RĂBDARE ȘI RECOMPENSĂ

Recompensa celor învățate este imediată, iar acest lucru îi face să vrea să își doreasca să ajungă, pas cu pas la următorul nivel, din ce în ce mai dificil. Noi vom fi alături de ei să îi ghidăm, să le explicăm și să îi sprijinim la nevoie.

Învățarea structurată

Internetul este plin de exemple, tutoriale, modele, etc... Problema este că învățarea nestructurată crează lacune. Lecțiile noastre sunt construite după modelul treptelor, astfel, cu fiecare treaptă suntem din ce în ce mai aproape de a realiza site-ul sau aplicația care să facă ce ne dorim.
La finalul cursurilor, copii vor avea un proiect Arduino pe care l-au gândit ei în urma unor sesiuni de brainstorming, menit să răspundă unei necesități, să transmită și să stocheze datele prin internet într-o bază de date.

Prețuri

Vă prezentăm pachetele noastre de prețuri.
Pentru copiii care doresc să se înscrie la două sau mai multe cursuri, oferim discount!

CLASIC

Modul cursuri de Robotică, odată pe săptămână, pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.
300 lei
lunar/4 ședințe
ÎNSCRIERE

INTENSIV

Modul cursuri de Robotică, de două ori pe săptămână, pentru copii începând cu vârsta de 6 ani.
550 lei
lunar/8 ședințe
ÎNSCRIERE
Filisofia S.T.E.A.M., sau arta de a învăța folosind conceptele de Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematica 
stă la baza tuturor cursurilor noastre. 
Am ales să deschide porțile folosind concepte care au dat roade de peste 30 de ani în tări ca Norvegia, Danemarca și Suedia, 
pentru a ne asigura de calitatea cursurilor oferite.

Nefiind îngrădiți de o franciză, putem lăsa cursurile noastre să evolueze organic, și să le adaptăm la nevoile copiilor 
dumneavoastră, atât în grup, cît și la nivel de individ, urmând totodată o programă flexibilă și un punct de final.
Program 

Luni - Vineri ................ 09:00 - 18:00
Sâmbătă ..................... 11:30 - 17:00
Duminică ................................ Închis

Wecandoit Tech S.R.L.
CUI: 4244797
J29/3483/2019
A.N.P.C – 021 9551

Copyright © 2020 Wecandoit proudly hosted by Web32!net. Toate drepturile rezervate.

sunenvelopeeyephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram